| Medvirkende
| |
|---|
| |
|---|
| Utgitt
| Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2000
|
|---|
| Omfang
| |
|---|
| Opplysninger
| Originalens tittel : Die echte italienische Küche. - Ranveig Eckhoff. - Fra Alpene i nord til Sicilia i sør presenteres de italienske regionenes natur og folk, kulinariske fester og severdigheter, viner, karakteristiske produkter og oppskrifter på tradisjonelle og typiske matretter. De 230 oppskriftene representerer høydepunktene i italiensk kokekunst og mange av dem er verdensberømte klassikere. Oppskriftene er tilpasset slik at også mer hjemlige ingredienser kan anvendes.. - Original forlag : Gräfe und Unzer GmbH, München. - 17/02/2000. - 18/05/2004. - [Oslo]
|
|---|
| Emner
| |
|---|
| Dewey
| |
|---|
| ISBN
| |
|---|
| Hylleplass
| |
|---|