
Krause's food & the nutrition care process
Bok · Engelsk · 2017
Utgitt | St. Louis, Mo. : Elsevier , 2017
|
---|---|
Omfang | XVII, 1134 s. : ill.
|
Utgave | 14th ed.
|
Emner | Diet Therapy
Food Nutrition Assessment Nutritional Physiological Phenomena kosthold ernæring dietterapi diettbehandling terapi |
Dewey | |
ISBN | 978-0-323-34075-5
|
- Høyskolen Kristiania: Biblioteket Kvadraturen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Tibi – Biblioteket for tilrettelagt litteratur : – en tjeneste fra Nasjonalbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Bibliotek for medisin og realfag Medisinsk bibliotek på Ullevål sykehus har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Medisinsk bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for medisinsk har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)