Gjør som Jamie : teknikker, kjøkkentips, oppskrifter
Jamie Oliver
Bok · Bokmål · 2003
| Originaltittel | [ Jamie's kitchen ]
|
|---|---|
| Medvirkende | |
| Utgitt | Oslo : Gyldendal fakta , 2003
|
| Omfang | 333 s. : Illustrert
|
| Utgave | 1. utg., 1. oppl
|
| Opplysninger | Høsten 2002 åpnet Jamie restauranten Fifteen i London. Et TV-team fulgte ham under etableringen av restauranten, der han hvert år planlegger å lære opp 15 ungdommer til å bli kjøkkensjefer. I "Gjør som Jamie" viser han hvordan han lærer opp sine kokkelærlinger, og boka presenterer en del basisteknikker som posjering, koking, steking og filetering i tillegg til enkle kjøkkentips og mer enn 100 nye oppskrifter. Jamies mål med boka er at man skal bli som han - sjef på eget kjøkken. Gjennomillustrert med fargefotografier. Register
|
| Emner | |
| Dewey | |
| ISBN | 82-05-30967-1. - 82-525-4494-0
|