Temperaturstyring ved produksjon av fersk filet - fra fangst til marked : superkjøling - konsekvenser for holdbarhet og kvalitet under distribusjon og salg
Leif Akse ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·2006
Detaljer
Utgitt
Tromsø : Fiskeriforskning , 2006
Omfang
21 s. : diagr.
Opplysninger
Prosjektnr. : 20187. - Elektronisk reproduksjon
Emner
superkjøling torskeloins MAP
ISBN
8272515997
Bibliotek som har denne
Fiskeridirektoratet: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
Nord universitet - Universitetsbiblioteket Bodø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
NTNU Universitetsbiblioteket: Gunnerusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)