Kokebok for alle : fra boller til burritos


Anne Gaarder Amland
Punktskrift Bokmål 2015

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Medvirkende
Amland, Anne Gaarder (medforfatter)
Osa, Harald (medforfatter)
(medarbeider)
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2015
Omfang
11 hefter (532 s.)
Utgave
2. utg.
Opplysninger
Punktskrift. - produksjon. - NLB. - Dette er en kokebok som inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Den inneholder også oppskrifter på matretter som har sitt opphav i andre land. Her er både hverdagsmat og festmat.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-16-22260-7

Andre utgaver/formater

Kokebok for alle : fra boller til burritos
Anne Gaarder Amland

Daisy lydbok · Bokmål · 2015

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne