Jens Stoltenberg : et portrett


Thor Viksveen
Tale på CD Bokmål 2012

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Forlaget skriv om denne boka:
Mennesket. Politikeren. Statsmannen.
Angrepene 22. juli 2011 mot Regjeringskvartalet og mot AUF var langt på vei også rettet mot Jens Stoltenberg og mot det han representerer, som statsminister og som leder av Arbeiderpartiet. Samtidig var det Stoltenberg vi vendte oss til, det var han som måtte lede landet gjennom krisen - og han sto frem med en styrke og varme som samlet Norge, på tvers av politiske og kulturelle skillelinjer.
Han gikk fra å være en statsminister fra Arbeiderpartiet til å være en statsmann for hele nasjonen.
Hvordan har han håndtert den ekstreme situasjonen, politisk og personlig? Og hvorfor har han løst oppgaven så godt?

Denne boken lar oss følge Jens Stoltenbergs liv, helt frem til valget 12. september 2011. Thor Viksveen har kikket Stoltenberg i kortene, og undersøkt hans hverdager og feststunder, hans seire og nederlag, hans ideologiske utvikling og politiske karriere. Vi får fortellingen om Jens Stoltenberg bak fasaden, når TV-kameraene er slått av. Viksveen har unik tilgang til ulike kilder i det norske politiske miljøet, helt opp til statsministeren selv. Her presenterer han en frisk, journalistisk fortelling om en stor politisk spiller og hva som driver ham år etter år.

Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2012
Omfang
11 t. 31 min.
Opplysninger
Ole Thore Hasseldal . - Denne boken lar oss følge Jens Stoltenbergs liv, helt frem til valget 12. september 2011. Thor Viksveen har kikket Stoltenberg i kortene, og undersøkt hans hverdager og feststunder, hans seire og nederlag, hans ideologiske utvikling og politiske karriere. Vi får fortellingen om Jens Stoltenberg bak fasaden, når TV-kameraene er slått av.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-16-13613-3

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Jens Stoltenberg : et portrett
Thor Viksveen

Bok · Bokmål · 2011
Digital utgave: Søke-URL
Jens Stoltenberg : Et portrett
Thor Viksveen

Punktskrift · Bokmål · 2013

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Jens Stoltenberg : Et portrett
Thor Viksveen

Daisy lydbok · Bokmål · 2013

Tilhører NLB
Vis hos NLB