Mat og drikke : kokekunstens historie gjennem tidene
Bok Bokmål 1930 · Antologier
Les boka på nett
Medvirkende | Hovig, Ingrid Espelid, (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Allers familie-journal , 1930
|
Omfang | 47 s. : ill.
|
Passer for | |
Opplysninger | Utgitt med Allers familie-journal 1930, nr. 29
|
Emner | Nutrition
Aforismar - Samlingar Aforismer Antologi Vis mer... Dikt
Dikt - Aforismer Dikt og aforismer. Dikt(litterære virkemidler) Drikke Drikker Drikkeskikker Gastronomi - Aforismer Gastronomi - Dikt Litteratur Lyrikk Mat Mat(tema) - Litteratur Matlaging Matretter Ordspråk Ordtak Samlinger Sitat Sitater - Samlinger Spiseskikker Antologier Mat og drikke Temasamlinger kokekunst historisk framstilling |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8258806246. - 9788258806247
|