
Lett og godt fra Japan
Marie Louise Telegin
Bok · Bokmål · 1997 · Kokebøker
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Orion , 1997
|
Omfang | 88
|
Opplysninger | Interessen for japansk mat vokser også her til lands. Rettene baserer seg mye på ferske råvarer siden mye verken stekes eller kokes. Viktige råvarer er ris, tofu grønnsaker, fisk og kjøtt, med mange smakstilsetninger som miso, eddik, sake, forskjellige soyatyper, ingefær og wasabi, den sterke japanske pepperroten. Her er enkle oppskrifter på sushi, salater, supper, brød, fugl, fisk, kjøtt, grønnsaker og desserter. Det er lagt vekt på å viseoppskrifter med ingredienser som er lett å finne i Norge. Med omtale av dekorasjoner, ingredienser og te. Gjennomillustrert med fargebilder av de ferdige rettene. Med register.
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-458-0230-1
|
- Alver bibliotek: Frekhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Alver bibliotek: Manger har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Arendal bibliotek har 1 av 1 ledig
- Austrheim folkebibliotek: Hovudbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Drømtorp videregående skole: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Fedje folkebibliotek: Hovudbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Florø folkebibliotek har 1 av 1 ledig
- Fredrikstad bibliotek: Onsøy bibliotek har 1 av 1 ledig
OBS! Ingen ledig for fjernlån - Gausdal folkebibliotek har 1 av 1 ledig
- Gjøvik bibliotek og litteraturhus: Hovedbiblioteket har 1 av 1 ledig
- Hamar bibliotek: Avdeling Vang har 1 av 1 ledig
- Masfjorden folkebibliotek: Hovudbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Modalen folkebibliotek: Hovudbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Osterøy bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Polarsirkelen videregående skole: Studiested Mjølan - Biblioteket har 1 av 1 ledig
OBS! Ingen ledig for fjernlån - Rælingen bibliotek: Hovedbiblioteket har 1 av 1 ledig
- Åmot folkebibliotek har 1 av 1 ledig