100 % meg : forfattere og redaksjon: Elinor Greenwood og Alexander Cox ; oversatt av Inger Marit Hansen]Bok Bokmål 2009 · Barn

Oppdaterer

om denne boka:

100 % meg
Hva er det egentlig som skjer med kroppen i puberteten?
100 % meg gir deg svaret på alt du lurer på - fra pupper, mensen og graviditet til stemmeskiftet, våte drømmer og ufrivillige ereksjoner. I tillegg kan du lese om temaer som mobbing, kosthold, forelskelse og seksualitet - og ta morsomme tester.

Boka er delt i tre deler: én for jenter, én for gutter og én for begge kjønn. Dermed kan gutter og jenter lese både om seg selv og om hverandre. Og husk: 100 % meg er 100 % for deg!

Annen tittel
Medvirkende
Cox, Alexander (redaktør)
Greenwood, Elinor (redaktør)
Hansen, Inger Marit (oversetter)
Utgitt
[Oslo] : Chr. Schibsteds Forlag , 2009
Omfang
96 s. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: 100 % me . - Undertittel på omslaget: Din guide til puberteten . - Har innholdsfortegnelse, ordliste, register . - Dette er en bok for jenter og gutter om kroppen når man er i puberteten, hva som skjer når ting forandrer seg både med kropp og sinn. Her kan man lese om alt fra pupper, mensen og graviditet til stemmeskiftet, våte drømmer og ufrivillige ereksjoner. I tillegg har boka temaer om mobbing, kosthold, forelskelse og seksualitet samt noen humoristiske tester. Boka er inndelt i tre deler, en for jenter, en for gutter og en ikke kjønnsbasert del. Boka er skrevet for ungdom, har ukeblad layout og skal være enkel å orientere seg i, i følge forlaget. Faktabok for mellom-/ungdomstrinnet.
Emner
Sjanger
Dewey
612 . - 612.66
ISBN
978-82-022-9549-3 . - 978-82-516-2574-6(ib.) : Nkr 229.00

Bibliotek som har denne