Mat og tradisjoner : Del 1. Bakst og mjølk og mjølkeprodukter
Bok Bokmål 1998
Medvirkende | Bergseth, Rolf (medforfatter) . Skrivabrød
Enstad, Torunn (forf.) . Bygg Rosten, An-Magritt (forf.) . Havrebrød Rykhus, Sonja (medforfatter) . Skrivabrød Vis mer... Amundgard, Irene (medforfatter) . Mjølkemat i jula
Dalseth, Elin (medforfatter) . Sendingsmat Eide, Solveig (medforfatter) Farstad, Eva Helene (forf.) . Flatbrød før og no Frøyse, Laila (forf.) . Grauten på Dovre Fyksen, Hildegunn (forf.) . Lefser på Dovre Grindalen, Anne Lande (forf.) . Ysting Hjellødegård, Marit (medforfatter) . Sendingsmat Hole, Anne (medforfatter) . Sendingsmat Moldal, Solveig Krtistin Hage (forf.) . Råmjølk Scherrer, Isabelle (forf.) . Gjærbakst Skjaak, Eldrid Grande (forf.) . Kaffe-bite, tradisjoner fra Skjåk Skrugstad, Bjørg L. (medforfatter) . Sendingsmat |
---|---|
Utgitt | Dovre : Hjerleid vgs. , 1998
|
Omfang | 24 s. + 12 s. + 16 s. + 19 s. + 13 s. 13 s. + 40 s. 16 s. + 21 s. + 16 s. : ill.
|
Opplysninger | Del 1 arrangert på Hjerleid vgs. hausten 1998. - Høgskoleutdanninga i tradisjonsmat er eit samarbeid mellom Høgskolen i Akershus, avd. for yrkesfaglærerutdanning, Lesja og Dovre kommuner og bonde- og bygdekvinnelaga i Lesja og Dovre. - Prosjektoppgaver frå del 1 av høgskoleutdanninga i tradisjonsmat på Hjerleid
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | (h.)
|