
Fisk som råstoff : holdbarhet og kvalitetssikring
Leif Lynum
Bok · Bokmål · 2005
Utgitt | Trondheim : Tapir , 2005
|
---|---|
Omfang | 261 s. : ill.
|
Utgave | 2. utg., 2. oppl.
|
Opplysninger | 1. utg. 1994. - 2. utg. revidert av Turid Rustad. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Fish Products
Fish Fishery production Fiskeforedling Vis mer... Fiskeprodukter
Fisker Fisker - Biokjemi Fiskeråstoffer Fiskeråstoffer - Lagring Food hygiene Food preservation Konservering Mikrobiologi Næringsmiddelindustri Næringsmiddelkjemi Quality Sjømat fiskeprodukt næringsmiddelindustri konservering fisketeknologi fiskeforedling fiskeråstoff fisker mikrobiologi kvalitet fisk næringsmiddelkjemi råvarer prosernering lagring foredling sjømat fiskeprodukter |
ISBN(galt) |
- Fiskeridirektoratet: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Gunnerusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Realfagsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Altabiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)