
Norsk mat etter supermarkedsrevolusjonen
Per Ingvar Olsen
Bok · Bokmål · 2010
Utgitt | Oslo : Unipub , 2010
|
---|---|
Omfang | 248 s. : diagr.
|
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Agricultural policies
Agricultural sector Economic analysis Farming systems Vis mer... Food production
Foods Globalization Landbrukspolitikk Mat Norway Supermarkets matproduksjon landbruk supermarkeder internasjonaliseringnorge landbrukspolitikk, jordbrukspolitikk jordbruk mat[vare], fødevare, næringsmiddel produksjon matvareproduksjon |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788274774926 : Nkr 298.00
|
- Deichman Bjørvika har 0 av 2 ledig
- Handelshøyskolen BI - campus Oslo: Hovedbiblioteket har 1 av 1 ledig
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 1 av 1 ledig
- INN: Universitetsbiblioteket Hamar har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 1 av 1 ledig
- Nord universitet - Universitetsbiblioteket Bodø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet: Universitetsbiblioteket i Steinkjer har 2 av 2 ledig
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Ringsaker bibliotek: Avd. Moelv har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Ringsaker bibliotek: Hovedbiblioteket Brumunddal har 1 av 1 ledig
- Stortingsbiblioteket har 1 av 1 ledig
- Sølvberget bibliotek og kulturhus har 1 av 1 ledig
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 1 av 1 ledig
- UiT Norges arktiske universitet: Altabiblioteket har 1 av 1 ledig
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 1 av 1 ledig
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 1 av 1 ledig
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Bø har 1 av 1 ledig