Operasjon Arktis - Artemis Fowl : tegneserieroman


oversatt av Morten Hansen ; tilrettelagt av Eoin Colfer & Andrew Donkin ; tegnet av Giovanni Rigano ; fargelagt av Paolo Lamanna ; bokstavtegning av Chris Dickey
Bok Bokmål 2010 · Fantastisk

Oppdaterer

om denne boka:

Det unge forbrytergeniet Artemis Fowl får vite at faren hans holdes fanget av den russiske mafiaen, og trosser det iskalde klimaet ved polarsirkelen for å redde ham. I kjent stil kjemper han snart mot en gjeng banditter, og som om ikke det var nok beskyldes han for å forsyne øglinggjengene med ulovlige kraftceller fra menneskenes verden (altså AAA-batterier).

Artemis er uskyldig. Hvem er det som skaffer øglingene våpen? Artemis plan var kanskje genial, men denne gangen trenger han hjelp.

Annen tittel
Medvirkende
Dickey, Chris (medarbeider)
Donkin, Andrew (medarbeider)
Hansen, Morten (oversetter)
Rigano, Giovanni (illustratør)
Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2010
Omfang
1 b. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
Artemis Fowl . - Evighetskoden . - Origjnaltittel: Artemis Fowl and the arctic incident . - Dette er en tegneserieutgave av den andre fortellingen om Artemis Fowl. Artemis Fowl, den geniforklarte, ondskapsfulle helten er blitt 13 år. Han bruker store deler av formuen sin på å lete etter faren og har lagt konflikten med alvene bak seg. Det har imidlertid ikke alvene, og når de oppdager at noen har smuglet farlig mennesketeknologi inn i deres verden, rettes mistanken mot unge Fowl. Alven Kristtornia, som Artemis kidnappet, blir sendt ut for å fange gutten. Men med alvenes avanserte teknologi oppdager de snart at det denne gangen ikke er Artemis som står bak. Dermed er det duket for en byttehandel: Artemis hjelper alvene mot at de hjelper ham med å finne hans far. Handlingen veksler mellom de to oppdragene, og alvene og Artemis kjemper for en gangs skyld på samme side, noe som ikke bare utfordrer Artemis sitt intellekt, men også hans mer følelsesmessige egenskaper. Tegneserie/spenning/fantasy for mellom-/ungdomstrinnet.
Sjanger
ISBN
978-82-02-31872-7(ib.) : Nkr 249.00

Bibliotek som har denne