
Edgar Ludl : mesterkokk og matpionér
Heidi Meen
Bok · Bokmål · 2019 · Biografier
Medvirkende | |
---|---|
Omfang | 257 sider : illustrasjoner
|
Utgave | 1. utgave
|
Opplysninger | PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTERStjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge. Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd. www.edgarludl.no. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788269164305 : Nkr 399.00
|