10 på topp i Ryfylkeheiene


[redaksjonskomite: Kjell Helle-Olsen (redaktør), Odd Inge Worsøe, Marie-Theres Fojuth ; tekster: Torgunn Skrudland ... et al.]]
Bok Bokmål 2011

Oppdaterer

Forlaget skriver om denne boka: "10 på topp i Ryfylkeheiene" er en inspirasjon til sommeropplevelser for alle - familier og single, gamle og unge, molteplukkere og fiskere, nyforelskede og gamle kompiser, fjellfanter og byrotter, birkebeinere og utrente, store og små. Vi vil invitere deg til å oppdage noen helt spesielle turmål, og til å få gode turminner.

Vi led valgets kvaler. Stavanger Turistforening har 35 hytter spredt fra Haukeliseter i nord til Sokndal i sør, og det finnes hundrevis av turmål - fosser, topper, hidlere, gamle støler, botaniske og geologiske serverdigheter, kulturminner, fiskevatn, dalfører, drifteveier, stier. Ryfylkeheiene rommer det meste.

Turmålene vi valgte, har alle særpreg - og i turbeskrivelsene forklarer vi hva det er. Du finner 10 toppturer, 10 super-turer for barn, 10 turer gjennom spennendegeologiske landskap, 10 turer som oser av kultur, 10 utfordringer for de som vil ha noe ekstra, 10 turisthytter med særpreg, 10 områder der du MÅ ha med fiskestangen. God tur, vi ses på fjellet!

Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Fojuth, Marie-Theres (medarbeider)
Helle-Olsen, Kjell (redaktør)
Skrudland, Torgunn (medarbeider)
Worsøe, Odd Inge (medarbeider)
Utgitt
Stavanger : Stavanger turistforening , 2011
Omfang
249 s. : ill.
Emner
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-92897-08-9(ib.)

Bibliotek som har denne