Plys : årbog for børne- og ungdomslitteratur. 22.



Bok Dansk 2006

Oppdaterer

Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Rødekro] : Arnis , cop. 2006
Omfang
310 s. : ill.
Opplysninger
Har bibliografi
Emner
Abell, Kjeld : (NO-TrBIB)90188755
Andersen, Benny , 1929- : (NO-TrBIB)90061714
Blixen, Karen , 1885-1962 : (NO-TrBIB)90057134
Bluitgen, Kåre : (NO-TrBIB)90909196
Burton, Virginia Lee : (NO-TrBIB)90790156
Hørlych Karlsen, Hugo , 1948- : (NO-TrBIB)90125456
Jensen, Helle Vibeke , 1960- : (NO-TrBIB)6042965
Jensen, Louis : (NO-TrBIB)90698644
Juul, Pia , 1962- : (NO-TrBIB)90155017
Ottesen, Josefine , 1956- : (NO-TrBIB)98005431
Rasmussen, Bent , 1941- : (NO-TrBIB)6033372
Rifbjerg, Klaus : (NO-TrBIB)90053973
Dansk barnelitteratur
Historiske romaner
Litterær kanon
ISBN
8789464281

Bibliotek som har denne