Jeg er The Urban Legend


Josef Yohannes & Steve Baker
Bok Bokmål 2020 · Grafisk roman

Oppdaterer

The Urban Legend av Josef Yohannes er en actionfylt tegneserie om en annerledes superhelt!

Møt læreren Malcolm T. Madiba som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend». Kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. The Urban Legend er et helt særegent tegneserieunivers med en sort superhelt uten superkrefter.

I sesong 3 vender Malcolm T. Madiba tilbake til lærerjobben sin og håper å kunne leve i fred og ro, men han blir snart konfrontert av en kriminell gjeng som ønsker å ta over Capital City. Denne gjengen snakker eritreisk, altså Malcolms morsmål, og Malcolm skjønner etter hvert at de sitter på nøkkelen til viktig informasjon om hans bakgrunn og fortid. Det denne gjengen avslører fører til flere spørsmål enn svar for Malcolm, og han blir fast bestemt på å oppsøke svarene hvor enn de måtte føre ham.

Denne boken inneholder de ni episodene i tredje sesong av tegneserien, i tillegg til en oppsummering av handlingen fra sesong 1 og 2. Du får også innblikk i ulike prosjekter der The Urban Legend har vært involvert og mye spennende tilleggsstoff.

Medvirkende
Baker, Steve (illustratør)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2020
Omfang
277 sider : illustrasjoner i farger
Utgave
1. utgave
Passer for
Opplysninger
Læreren Malcolm T. Madiba kjemper mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten 'The Urban Legend'. En uvanlig superhelt, bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og stort mot. The Urban Legend er et spesielt tegneserieunivers med en superhelt uten superkrefter. I sesong 3 er det lagt inn et resymé av de to første sesongene slik at leseren blir kjent med universet. Tegneserie for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. . - Alder: Ungdom fra 13 år
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-02-65173-2(innbundet) : Nkr 299.00

Bibliotek som har denne