127 timer


regi av Danny Boyle ; basert på en sann historie
DVD Engelsk 2010 · Drama
Tekstet på: Norsk, Engelsk

Han er fullstendig isolert og bruker de neste fem dagene til å tenke igjennom livet sitt og finne styrken til å gjøre de nødvendige grep for å kunne redde seg selv ut ved å kutte av seg armen med en lommekniv, klatre opp en 2 meter glatt fjellvegg og gå 13 km før han til slutt blir funnet og reddet.
I denne perioden tenker Ralston på sine venner, kjærester, familie og ikke minst de to turgåerne han møtte like før ulykken. Ville de vært de siste menneskene han noensinne skulle møte?
Medvirkende
Utgitt
Oslo : SF Norge , 2010
Omfang
1 DVD (90 min)
Opplysninger
Produksjonsår: 2010 . - Regissør Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting) står bak dette kritikerroste, intense dramaet som ble nominert til seks Oscar-priser, inkludert beste film. Hovedrollen spilles av James Franco (Milk, Spider-Man), Oscar-nominert for sin innsats i filmen. 127 Timer er basert på den utrolige - men faktisk sanne - historien om Aron Ralston, en klatrer som får armen fastklemt og blir fanget i et juv i Utah. Fullstendig isolert blir de neste fem dagene en desperat kamp for overlevelse, der Ralston blir nødt til å tenke igjennom livet sitt og å finne styrken til å gjøre de nødvendige grep for å kunne redde seg selv. Filmen er basert på Aron Ralstons selvbiografi fra 2004, Between A Rock And A Hard Place, med manus bearbeidet av Boyle og Simon Beaufoy - sistnevnte skrev også manuset til Slumdog Millionaire. . - Aldersgrense: 15 år
Emner
Sjanger
ISBN
Nkr. 179.00

Bibliotek som har denne

Video


Andre utgaver/formater

127 timer

Film/Video, ukjent format, DVD · Engelsk · 2011
127 timer
screenplay by Danny Boyle & Simon Beaufoy...

Bok · Engelsk · 2010
127 timer : 15

Bok · Bokmål · 2010