Kaptein Sabeltann : hvor er nøkkelen? : en myldrebok


Terje Formoe ; idé og tegninger av Egil Nyhus
Bok Bokmål 2018 · Bildebok

Oppdaterer

Kaptein Sabeltann er fryktelig sint! Det er en tyv løs i Abra Havn. Nøkkelen til selveste skattkammeret er forsvunnet. Hvem er den frekke kjeltringen? Kan du sammen med Kaptein Sabeltann finne tyven og dermed nøkkelen? I jakten på nøkkeltyven blir du med på en rundreise på det åpne hav, i skumle kneiper, ned på havets bunn og til uoppdaget land, og du får mange oppgaver å løse underveis.

Dette er en annerledes myldrebok. Den kan brukes både som en let-og-finn bok og som en fortellingsbok, og trekker deg med i jakten på tyven og den forsvunnende nøkkelen. Du vil finne nye og spennende detaljer i tegningene hver gang boken tas frem, og boken gir deg fengslende underholdning lenge etter at fortellingen er slutt.
CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Originaltittel
Medvirkende
Nyhus, Egil (illustratør)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2018
Omfang
[28] s. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
"Boka er basert på Terje Formoes fortellinger om Kaptein Sabeltann" . - 1. utg. Oslo : Gyldendal, 1995 . - Kaptein Sabeltann er fryktelig sint! Det er en tyv løs i Abra Havn. Nøkkelen til selveste skattkammeret er forsvunnet. Hvem er den frekke kjeltringen? Kan du sammen med Kaptein Sabeltann finne tyven og dermed nøkkelen? I jakten på nøkkeltyven blir du med på en rundreise på det åpne hav, i skumle kneiper, ned på havets bunn og til uoppdaget land, og du får mange oppgaver å løse underveis. Dette er en annerledes myldrebok. Den kan brukes både som en let-og-finn bok og som en fortellingsbok, og trekker deg med i jakten på tyven og den forsvunnende nøkkelen. Du vil finne nye og spennende detaljer i tegningene hver gang boken tas frem, og boken gir deg fengslende underholdning lenge etter at fortellingen er slutt. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-55982-3
Hylleplass
blq For

Bibliotek som har denne