Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok Bokmål 1991
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo , 1991
|
---|---|
Omfang | 207 sider
|
Utgave | 2. opplag [i.e heftet utgave]
|
Passer for | |
Opplysninger | for Taylor, Barbara. - En faktabok for barn, i en serie bøker med praktiske forsøk og ting som er moro å lage. Ved hjelp av vanlige husholdningsartikler og litt hjelp, kan den lille forsker eksperimentere og finne ut litt om de naturkreftene som ligger bak forsøkene. Denne boken tar for seg hvorfor ting flyter, ting som flyter og ting som synker, båtformer, lasting, mast og seil, hvordan lage en undervannsbåt, triks med salt, væsker som flyter, marmorering, svømming og dykking.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-516-1376-0(h) : 35.00. - 978-82-516-1376-7(h) : 35.00
|
Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok · Bokmål · 2017
Digital utgave: Søke-URL
Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok · Bokmål · 2017
Digital utgave: Søke-URL
Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok · Bokmål · 0
Digital utgave: Søke-URL
Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok · Bokmål · 0
Digital utgave: Søke-URL