Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt : en fleksitarianers bekjennelser


Aicha Bouhlou
Bok Bokmål 2019 · Kokebøker
Medvirkende
Bouhlou, Aicha (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , [2019]
Omfang
300 sider : illustrasjoner
Opplysninger
Har du lyst til å spise mer grønnsaker i hverdagen samtidig som måltidet skal smake fantastisk og være mettende, ikke for dyrt og ikke for tidkrevende... da er denne boken laget for deg! Jeg er fleksitarianer. Det betyr at det meste jeg spiser er plantebasert. På kjøkkenet mitt er det lite kjøtt, mer fisk og mest grønnsaker. Det var den maten jeg vokste opp med, det er den maten jeg lager selv, og liker best. I denne boken vil jeg gi følgerne mine i sosiale medier det jeg opplever at de ønsker seg mest: mer plantebasert mat, flere enkle fiskeoppskrifter og ukompliserte, smaksrike hverdagsretter. Like viktig som i de forrige bøkene mine, er det at du kan overraske deg selv og de du har til bords med nye smaker og kombinasjoner, samtidig som det skal være lett å finne ingrediensene jeg bruker, i din nærbutikk. Dette er maten jeg lager når jeg samler familien rundt bordet, lager en enkel middag alene eller får gjester på besøk. Det er fargerike retter med kontraster og masse smak. Det er matglede for meg og de jeg lager mat til. Håper du opplever det samme.
Emner
Sjanger
Dewey
641.5636 (hovednummer). - 641.5
ISBN
978-82-05-53029-4(innbundet) : Nkr 399.00

Andre utgaver/formater


Bibliotek som har denne