Harry Potter og barnets forbannelse Del én og to


[basert på en original ny historie av J.K. Rowling ; John Tiffany & Jack Thorne : et nytt skuespill av Jack Throne] ; oversatt av Torstein Bugge Høverstad
Bok Bokmål 2016 · Fantasy

Oppdaterer

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder.

Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Harry Potter og Barnets forbannelse er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017.Harry Potter og Barnets forbannelse regnes som den åttende boken om Harry Potter.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2016
Omfang
343 s.
Passer for
Opplysninger
Spesialutgave for prøveoppsetningen . - Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke blitt lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet, ektemann, og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus hanskes med vekten av en familiearv han aldri har bedt om. Mens hendelser og minner fra før og nå fletter seg sammen, må far og sønn konfrontere en ubehagelig sannhet. Noen ganger kommer mørket fra uventede steder. Boka er basert på teatermanuset til skuespillet i to deler som settes opp i London 2016. Stykket er nyskrevet og regnes som den åttende boka om Harry Potter. Fortelling/skuespill for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Sjanger
Dewey
822 . - 133.4 . - 133.43 . - 820
ISBN
9788202525460 (ib. ) : Nkr 349.00

Bibliotek som har denne