Forslaget


K.A. Applegate ; oversatt av Jørn Roeim
Bok Bokmål 2002 · Fantastisk

Oppdaterer

Marco vet at han har problemer - den stadige kampen med jerkene, pluss vissheten om at moren er tatt av jerkene og nå er Visser En, den første lederen for jerkinvasjonen på jorda. Men nå har Marco fått enda et problem. Faren hans vil gifte seg igjen.
I mellomtiden har dyremorferne og Ax andre ting å tenke på. Jerkene går hardere ut enn noen gang for å verve medlemmer til Fellesskapet. Dette må dyremorferne bremse. Men Marcos personlige problemer gjør at han morfer til dyr som ikke finnes. Dyr som jerkene bare er nødt til å legge merke til - og angripe . . . Mer om Animorphs: Se "Invasjonen"
Annen tittel
Medvirkende
Roeim, Jørn (forfatter)
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal Tiden , 2002
Omfang
131 s.
Utgave
1. utg., 1. oppl.
Passer for
Opplysninger
Pseudonym for Alida E. Young . - for Applegate, K.A.;for Roeim, Jørn . - Marcos mor er tatt av jerkene og er blitt Visser En, den første lederen for jerkinvasjonen på jorda. I tillegg vil Marcos far gifte seg på nytt. Dyremorferne og Ax må bremse jerkenes offensiv for å verve medlemmer til Fellesskapet, men Marcos problemer gjør at han morfer til dyr som ikke fins. Disse dyrene er jerkene nødt til å legge merke til - og angripe.
Emner
Sjanger
Dewey
813 . - 813[SU]
ISBN
82-05-29908-0(h.)

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Forslaget
K.A. Applegate ; oversatt av Jørn Roeim

Daisy lydbok · Bokmål · 2018

Tilhører NLB
Vis hos NLB