Verdensarvmat : fra barkebrød til Røroskål
Helge Christie [Helge Christie]
Bok Bokmål 2011
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | [Røros] : Breidablikk , 2011
|
Omfang | 106 s. : ill.
|
Opplysninger | På omslaget: en tidsreise i matens historie. - Undertittel på kolofon: tidslinje fra barkebrød til Røroskål
|
Emner | Historie
Kulturhistorie Matlaging Mattradisjoner Norge Nord-Østerdalen Røros Vis mer... Nord-Østerdal
Nord-Østerdalen Røros Røros Sammendrag Baksidetekst Eks. navn Hylle Tilhører Status Forfallsdato Ex1 641.59481 CHR Tynset bibliotek Tilgjengelig på hylla Mikromarc 3 Websøk © Bibliotekenes IT-senter AS Selskapsretter Spise- og drikkeskikker(kulturhistorie) Sør-Trøndelag fylke matkultur Tradisjonsmat Spise- og drikkeskikker matkultur tradisjonsmat mat matlaging kokebøker kulturhistorie barkmjøl barkebrød korn grøt graut velling brød røroskål kjøttsuppe røros sør-trøndelag norge mathistorie historie |
Geografisk emneord | |
Dewey | 641.3 Ham . - 641.59484 . - 641.59481 . - 641.594841 . - 641.5948414 Chr . - 909 . - 641.5 . - 641.5948414 . - 641.509 . - 641.5948
|
ISBN | 9788292459256 : Nkr 369.00
|