Dumdum Boys : en vill en


Sindre Kartvedt
Bok Bokmål 2015 · Biografi

Oppdaterer

For første gang: Den usensurerte historien til Norges største og mest populære rockeband. Litt sex, en del dop og masse rock.

roll. Om fire lidenskapelige trøndere som ender med å bli rockebandet alle i Norge elsker. Hvor mange har ikke skreket i kor til Splitter pine eller felt en tåre til Tyven, tyven.

Frontfiguren Prepple er den alle gutter vil ha som kompis og alle jenter som kjæreste, men hvem Prepple egentlig er, vet de færreste av oss.

DumDum Boys har solgt over 600 000 plater og vunnet fire Spellemannpriser. Bandet ble i 2011 tildelt Alf Prøysens Ærespris.

En vill en er skrevet av Sindre Kartvedt, forfatter og kompis av DumDum Boys. Boken inneholder mange upubliserte fotografier fra hele bandets karriere.

Annen tittel
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2015
Omfang
330 s. : kol. ill.
Opplysninger
Her får vi den usensurerte historien om Norges mest populære rockeband. Det blir litt sex, en del dop og mye rock. Vi får også høre mer om hvem gutta egentlig er. Dumdum Boys har solgt over 600 000 plater og vunnet Spellemannsprisen fire ganger. Sindre Kartvedt er kompis med karene i bandet, og boken inneholder upubliserte fotografier fra hele karrieren.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-03-29558-4(ib.) : Nkr 369.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Dumdum Boys : en vill en
Sindre Kartvedt

Tale på CD · Norsk · 2016

Tilhører NLB
Vis hos NLB