Kortspillhåndboken : over 100 forskjellige kortspill, med et eget kapittel om poker


[tekst av Sue Barraclough, Louis Canasta og Stewart Reuben] ; oversatt fra engelsk av Hege Frydenlund og Kjell M. Paulssen
Bok Bokmål 2008

Oppdaterer

KORTSPILLHÅNDBOKEN

 • Over 100 forskjellige kortspill
 • Et eget kapittel om poker
 • Med eksperttips om strategi og bløffing i Texas Hold'em, Five Card Stud og fem andre pokervarienter

  En mengde forskjellige kortspill, både i nye internasjonale og velkjente norske varianter, er med i denne boken - klassiske ferdighetsspill som bridge og poker for mer seriøse spillere så vel som morsomme familie- og selskapsspill for alle aldersgrupper. Kortspillhåndboken er et enkelt oppslagsverk der nybegynnere kan få ideer til spill som passer for et ønsket antall deltakere ved ulike anledninger. I tillegg inneholder den mer kompliserte og utfordrende spill for mer erfarne kortspillere. Spillene er gruppert i kapitler som tar for seg spill for én spiller (kabaler), spill for to spillere, eller hele «familer» av spill som spilles på lignende måte.

  Hvis du planlegger å samle vennene dine til jevnlige birdgekvelder eller vurderer en karriere som profesjonell pokerspiller - eller bare vil sikre deg nok underholdning til en lang ferie på hytta - er dette boken for deg.

 • Annen tittel
  Medvirkende
  Canasta, Louis (medforf.)
  Frydenlund, Hege (oversetter)
  Paulssen, Kjell M. (oversetter)
  Reuben, Stewart (medforf.)
  Utgitt
  [Oslo] : Spektrum , 2008
  Omfang
  224 s. : kol. ill.
  Passer for
  Opplysninger
  Originaltittel: Card games encyclopedia . - Har innholdsfortegnelse, ordliste . - Denne boken inneholder over 100 forskjellige kortspill, samt flere varianter av enkelte. Det dreier seg om alt fra klassiske ferdighetsspill som bridge og poker til familie- og selskapsspill for alle aldersgrupper. Boken kan benyttes som et oppslagsverk, der nybegynnere kan få ideer til spill som passer for ulike anledninger. I tillegg tar boken for seg mer avanserte spill for de som har holdt på en stund. Kapitlene er delt inn etter antall spillere, fra én spiller (kabal) til såkalt familiespill. Boken har et eget kapittel om poker og tips om strategi og bløffing.
  Emner
  Dewey
  795 . - 795.4
  ISBN
  978-82-7822-649-0(ib.) : Nkr 99.00

  Bibliotek som har denne