Brød fra hele verden


Eric Treuille & Ursula Ferrigno ; oversetter: Ingrid Lie ; fagkonsulent: Marianne Almstrøm Rykke ; [fotograf: Ian O'Leary]
Bok Bokmål 1999 · Kokebøker (Form)
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Utgitt
[Oslo] : Teknologisk forl. , cop. 1999
Omfang
167 s. : ill.
Utgave
1. utg., 1. oppl.
Opplysninger
Boken presenterer oppskrifter på alle typer brød fra hele verden, og forklarer fremgangsmåten trinn for trinn i tekst og bilder.. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Dewey
q 641.815 Tre . - v 641 . - 641 . - 641.7 . - 641.8 . - 641.81 . - 641.815 . - 641.361
ISBN
82-512-0555-7(ib) : 299.00

Bibliotek som har denne