Plys : årbog for børne- og ungdomslitteratur. 17.



Bok Dansk 2003

Oppdaterer

Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
[Rødekro] : Arnis , cop. 2003
Omfang
268 s. : ill.
Opplysninger
Har bibliografi
Emner
Andersen, H.C. , 1805-1875 : (NO-TrBIB)90057043
Andrup, Lone : (NO-TrBIB)90940551
Gripe, Maria : (NO-TrBIB)90058885
Haugen, Tormod , 1945-2008 : (NO-TrBIB)90589445
Kaaberbøl, Lene , 1960- : (NO-TrBIB)90407043
Larsen, Marianne , 1951- : (NO-TrBIB)90917007
Lindgren, Astrid , 1907-2002 : (NO-TrBIB)90057196
Loe, Erlend , 1969- : (NO-TrBIB)90684905
Newth, Mette , 1942- : (NO-TrBIB)90066413
Pihl, Ole : (NO-TrBIB)5079790
Pohl, Peter : (NO-TrBIB)90101309
Nordisk barnelitteratur
Priser - Danmark
ISBN
8789464222

Bibliotek som har denne