Stormbreaker : tegneserieroman


Anthony Horowitz ; adaptert av Antony Johnston ; illustrert av Kanako Damerum & Yuzuru Takasaki ; oversatt av Edda Jansdottir
Bok Bokmål 2008 · Agenter og spioner

Oppdaterer

om denne boka:

Dette er en tegneserieutgave av den første fortellingen om Alex Rider, Stormbreaker. Spenning for ungdomstrinnet.

Fjorten år gamle Alex har vokst opp hos onkelen sin, Ian. Da hans onkel og verge dør under mystiske omstendigheter, blir verden snudd på hodet for Alex Rider. Mennesker han aldri før har møtt dukker opp, og det blir klart for Alex at han ikke visste hvem mannen han trodde han kjente og kalte far, var. Skuddhullene i bilvraket tyder på at onkelen ble myrdet. Hvorfor? Og hvem har interesse av at verden tror Ian Rider jobbet i en bank og døde i en bilulykke? Og makt til å holde virkeligheten skjult? Alex vil finne sannheten. Han tvangsrekrutteres av det britiske MI6, og i løpet av få dager forvandles han fra skolegutt til superspion. Etter beinhard trening blir han sendt ut på sitt første oppdrag. Multimilliardæren Harod Sayle skal forære en Stormbreaker, en revolusjonerende datamaskin utviklet ved Sayle Industrier, til hver eneste skole i England. Men M16 mener det er noe muffens med gaven, og at bare Alex kan finne sannheten. Snart er Alex i dypeste livsfare, og det later til at hans første oppdrag også kan bli hans siste.

Annen tittel
Medvirkende
Damerum, Kanako (illustratør)
Horowitz, Anthony (oppr.forf.)
Jansdottir, Edda (oversetter)
Johnston, Antony (medforfatter)
Takasaki, Yuzuru (illustratør)
Utgitt
[Oslo] : Damm , 2008
Omfang
1 b. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: Stormbreaker . - Dette er en tegneserieutgave av den første fortellingen om Alex Rider, Stormbreaker. Fjorten år gamle Alex har vokst opp hos onkelen sin, Ian. Da onkelen dør i en mystisk bilulykke, snus verden på hodet for Alex. Mennesker han aldri før har møtt dukker opp, og det blir klart for Alex at han ikke visste hvem mannen han trodde han kjente og kalte far, var. Skuddhullene i bilvraket tyder på at onkelen ble myrdet. Hvorfor? Og hvem har interesse av at verden tror Ian Rider jobbet i en bank og døde i en bilulykke? Og makt til å holde virkeligheten skjult? Alex vil finne sannheten. Det hele fører til at Alex tvangsrekrutteres av det britiske MI6, og i løpet av få dager forvandles han fra skolegutt til superspion. Spenning for ungdomstrinnet.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-04-14495-9(ib.) : Nkr 199.00

Bibliotek som har denne