10.000 BC


written by Roland Emmerich & Harald Kloser ; directed by Roland Emmerich
Bok Engelsk 2008 · Action
Tekstet på: Bokmål, Dansk, Svensk, Finsk, Engelsk, Nederlandsk, Portugisisk

Oppdaterer

I en tidsalder der mennesker og beist barker sammen i kampen for tilværelsen, må en ung kriger overbevise seg selv og stammen om at han er den som er utpekt til å redde dem fra undergangen. Samtidig kan han vinne kjærligheten.

I en avsides fjellstamme har den unge jegeren D’Leh funnet sitt hjertes lidenskap – vakre Evolet. Når en gruppe mystiske krigsherrer plyndrer landsbyen hans og kidnapper Evolet, må D’Leh føre en liten gruppe jegere på sporet av krigsherrene til verdens ende for å redde henne.

Den usannsynlige samlingen krigere er preget av skjebnen. De må kjempe mot forhistoriske rovdyr, og på slutten av sin heltemodige reise oppdager de en tapt sivilisasjon. Deres endelige skjebne bestemmes i et imperium hinsides fatteevnen, der enorme pyramider strekker seg mot himmelen. Her må de gå til kamp mot en mektig gud som har gjort folket deres til slaver.

IMDb
Annen tittel
Utgitt
[Oslo] : Warner Bros. , 2008
Omfang
1 DVD (1 t, 44 min) : lyd, kol.
Passer for
Opplysninger
Produksjonsår: 2007. - I rollene: Steven Strait, Camilla Belle, Marco Khan m.fl.. - Filmen forteller historien om menneskehetens første helt (Steven Strait), som legger ut på en vågal reise for å redde sin bortførte elskede (Camille Belle) og fullbyrde den skjebnen han er blitt spådd. På ferden må vår helt slåss med både sabeltanntigre og andre forhistoriske rovdyr, krysse ukjent mark, danne en hær og oppdage et velutviklet, men tapt samfunn. Der står han i spissen for frigjøringen av sin elskede - og blir mester av en tid da legender ble skapt.. - Aldersgrense 11 år
Emner
Sjanger
Action . - Drama - Spillefilmer. - Fantasy . - Filmer - Action. - Forhistorisk . - Historisk . - Spenning . - Spillefilm - USA. - Spillefilmer, Amerikanske
Dewey

Andre utgaver/formater

10,000 BC

DVD · Engelsk · 0
Digital utgave: IMDb
10.000 BC

Film/Video, ukjent format · Engelsk · 2008

Bibliotek som har denne

Video