Min første bok om kortkunster


av: Gordon Hill ; foto: Nigel Goldsmith ; [oversatt av Brit Bergan]
Bok Bokmål 2007

Oppdaterer

om denne boka:

Kan du få et kort til å forsvinne og dukke opp igjen et helt annet sted? Vet du hvordan du skal få to kort til å bytte plass uten engang å røre dem? Kan du trylle et spillkort om til et annet?

I denne boken kan du finne ut hvordan du skal utføre disse og mange andre forbløffende kortkunster. Enkle fargfotografier loser deg trinn for trinn gjennom hvert eneste korttriks. Straks du mestrer det mest grunnleggened, bil du kunne overraske publikum med disse imponerende kortkunstene.

Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Bergan, Brit (oversetter)
Goldsmith, Nigel (fotogr.)
Utgitt
[Oslo] : Spektrum , 2007
Omfang
28 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
På omslaget: Imponér med enkle kortkunster og magiske knep! . - I denne boka blir mange forbløffende kortkunster vist. Enkle fotografier loser leseren trinn for trinn gjennom hvert korttriks. Så snart man mestrer det mest grunnleggende, vil man kunne overraske publikum med triks som f.eks. få et kort til å forsvinne og dukke opp igjen et annet sted, få to kort til å bytte plass uten å røre dem eller trylle et spillkort om til et annet. Er illustrert med mange fargefotografier. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-7822-625-4(ib.) : Nkr 99.00

Bibliotek som har denne