To raske pinner


Kristin Wiola Ødegård
Bok Bokmål 2015 · Håndarbeid

Oppdaterer

Et must i strikkeboksamlingen! Flotte oppskrifter til både dame, herre og barn.

Retromønster og kofter er populære trender, og denne boken er viet flere flotte oppskrifter i denne stilen ? til både dame, herre og barn. Men her finner du så mye mer. I tillegg til plagg med inspirasjon fra norske tradisjonsmønstre får du også oppskrifter på trendy og lettstrikkede plagg som finnes i dagens motebilde. Denne boken vil gi inspirasjon og strikkelyst til både nye og erfarne strikkere, og med Sofie Ødegårds fantastiske bilder blir plaggene presentert på en tøff og unik måte.
Designer og forfatter Kristin Wiola Ødegård presenterer hele 40 modeller i denne boken: gensere, jakker, kofter, ponchoer, skjerf og luer..To raske pinner.inneholder mange og varierte prosjekter. Modellene er i hovedsak for dame, men du finner også modeller til herre, som bl.a. Retrogenser for gutta, Herrer i Hardanger og Hettegenser. Det er også noen oppskrifter på barneplagg.
Har du lyst til å strikke mønster med flere farger, tråder eller tykke pinner, er dette boken for deg. Boken inneholder også en grundig strikkeskole og en unik masketabell som hjelper deg hvis strikkefastheten ikke stemmer.

Medvirkende
Ødegård, Sofie (illustratør)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , 2015
Omfang
165 s. : ill.
Opplysninger
Har innholdsfortegnelse, register . - Denne boken inneholder 40 oppskrifter på strikkede gensere, kofter, jakker, ponchoer, skjerf og luer. Mange av dem har en retropreget stil. Modellene er i hovedsak til dame, men her er også oppskrifter på plagg til herre og barn. Dette er boken for alle som vil strikke mønster med flere farger, tråder eller tykke pinner. Den har også en grundig strikkeskole og en masketabell som hjelper deg hvis strikkefastheten ikke stemmer. Kristin Wiola Ødegård har tidligere gitt ut Strikk med raske pinner (2014).
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-05-47807-7(ib.) : Nkr 349.00

Bibliotek som har denne