Benny-Bobs biffbanan


Arne Svingen & Flu Hartberg
Bok Bokmål 2015 · Grafiske romaner

Oppdaterer

Benny-Bob tenker noen ganger det er litt dumt å være lærer når man ikke liker barn. Særlig når man får ansvaret for å arrangere leirskoletur med hele klassen på egen hånd.

Men selv om han ikke liker barn så godt, så kan det være lurt å bli bedre kjent med dem. Som voksne kan jo noen av dem bli diktator, milliardær eller frisør, og plutselig husker de den hyggelige læreren som tok dem med på leirskole. Skal Benny-Bob bli rik eller få gratis hårklipp, er det nok sånn det må skje.

Ellevill og morsom ny serie fra Arne Svingen og Flu Hartberg!

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Hartberg, Flu (illustratør)
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal , 2015
Omfang
120 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Omslag og illustrasjoner: Flu Hartberg . - Benny-Bob er lærer, men hater barn. Det kan noen ganger være litt dumt, særlig når man får ansvaret for å arrangere leirskoletur med hele klassen på egen hånd. Men selv om han ikke liker barn, så kan det være lurt å bli bedre kjent med dem. Som voksne kan det hende noen av dem blir diktator, milliardær eller frisør, og plutselig husker de den hyggelige læreren som tok dem med på leirskole. Skal Benny-Bob bli rik eller få gratis hårklipp, er det nok sånn det må skje. Fortelling for mellomtrinnet. . - Alder: 9-13 år
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-05-48386-6(ib.) : Nkr 249.00

Bibliotek som har denne