Fiske i Hedmark


Tore Qvenild
Bok Bokmål 2010

Oppdaterer

om denne boka:

Hedmark er et fylke med uttallige elver, bekker og vann, kort sagt et fristende fiskeeldorado for sportsfiskere!

Ingen er bedre egnet enn nettopp forfatteren og fiskeforvalteren Tore Qvenild til å sammenfatte dette vell av kunnskap og informasjon til absolutt alt om fisket i Hedmark».

I boka blir alle de fiskerike vassdragene og innsjøene i fylket presentert med faktaopplysninger, fyldige beskrivelser av fiskemulighetene og nyttig bakgrunnsstoff. Boka har mye historisk stoff som gir et godt grunnlag for å bli bedre kjent med den enkelte elv eller innsjø.

Vassdragene som gjennomgås i detalj er: Mjøsa, Kvikne og Forollhøgna, Glommavassdraget, Renavassdraget, Femund- og Trysilvassdraget og Finnskogene.

Digital utgave: Søke-URL
Utgitt
Oslo : Tun , cop. 2010
Omfang
400 s. : ill.
Opplysninger
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, register . - Dette er en fiskeguide for deg som planlegger fisketur i ett av Hedmarks mange fiskevann. Boken presenterer alle fylkets fiskerike vassdrag og innsjøer med opplysninger som kart, salg av fiskekort og overnattingsmuligheter. I tillegg får du den historiske bakgrunnen til den enkelte elven eller innsjøen. Forfatteren er biolog og jobber som fiskeforvalter i Hedmark. Han har tidligere skrevet Fiskeguide for Hardangervidda (2009).
Emner
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-525-7606-1 . - 978-82-529-3309-3(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne