Jippi


Eli Hovdenak
Bok Bokmål 2015 · Bildebøker

Oppdaterer

Jippi er en glad hund – og Jippi elsker tur! Ned trappa og ut på gata. Alle luktene! Bacon og muselort, snus og potetgull. Alle vennene! Hei på deg, Stokken.
Mens pappa Gunnar tar en kaffe på hjørnet, tar Jippi en tur i parken. Jippi er bestevenn med alle. Lufta! Spurvebusken! Fontenen!
Men Rita syns at Jippi er litt vill i pelsen. Og hun har børste. Og shampo.

I sin andre bildebok tar Eli Hovdenak oss med på tur med hunden Jippi – og vi får oppleve verden sånn som Jippi opplever den. På hunders vis elsker Jippi det aller meste, så dette er en gledesstrålende og fargerik tur rundt i byen!
Og så går de hjem. Voohoof!

Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Hovdenak, Eli (illustratør)
Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2015
Omfang
[57] s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Jippi er en glad hund som elsker å gå tur sammen med Gunnar. Han elsker trappa, luktene, smakene, alt han møter på veien. Bacon og muselort, snus og potetgull. Alle luktene. Men ikke trikken. Mens Gunnar tar en kaffe, tar Jippi en tur på egen hånd. Han løper med Lope, plasker i fontenen, bjeffer på spurvene, og får en klem og en ny frisyre av Rita. Så går de hjem. Her kan man oppleve verden sånn som Jippi opplever den. På hunders vis elsker Jippi det aller meste. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. . - Alder: 3-9 år . - God, leselig skrift
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-02-48827-7(ib.) : Nkr 249.00

Bibliotek som har denne