Bordkort


Eva Dohn ; oversatt av Rune R. Moen ; [fotografier: Niels Jensen]
Bok Bokmål 2004

Oppdaterer

om denne boka:
Mange forbinder bordkort med et stykke hvit papp som er brettet på midten og satt oppå rødvinsglasset. I denne boka finner du bordkort som er litt annerledes: Bordkort av skjell, tøypose, sølvfarget papp, bark, gåsunger, blikkboks og mange andre spennende materialer.
Materialer, farger og motiver kan brukes til å understreke anledingen for festen. Det gjelder alt fra sølvbryllup til jul eller barnedåp. Et flott bordkort er en fin suvenir å ta med hjem for gjestene slik at de senere kan tenke tilbake på festen med glede. Boka er illustrert med flotte fotografier, og fremgangsmåtene er enkle å følge.
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Jensen, Niels, (medarbeider)
Utgitt
[Oslo] : Damm , 2004
Omfang
48 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: Bordkort . - Denne boka inneholder bordkort litt utenom det vanlige. Bordkort av skjell, tøypose, sølvfarget papp, bark, gåsunger og mange andre materialer. Både materiale, fargevalg og motiv kan brukes til å understreke anledningen - enten det er et sølvbryllup, en barnedåp eller julefeiring. Alle modellene er presentert på fargefotografier, har instruktive trinn-for-trinn forklaringer og materialoversikt.
Emner
Dewey
642.8 D . - 745.593 . - 745.5941 . - 642 . - 642.7 . - 642.8
ISBN
82-04-09622-4 (ib. ) : Nkr 248.00

Bibliotek som har denne