Båter og skip


Denise Ryan ; oversatt fra engelsk av Vibeke Lie ; [norsk fagkonsulent: Arve Lauvnes]
Bok Bokmål 2009 · Lettlest

Oppdaterer

om denne boka:

Visste du at båtene på Nilen hadde seil av lin og at hangarskip er så store at fly kan lande på dem? Eller at Columbus seilte til Amerika for 500 år siden? Finn ut mer om de forskjellige båtene!
Spennende faktabøker med emner som barn fra 5 år kjenner igjen og gjerne vil vite mer om. Alt fra insekter og steiner til indianere og miljøspørsmål. Fire nivåer å velge mellom, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. Tydelig og enkel tekst tilpasset de enkelte nivåene sammen med fargerike, glade og informative illustrasjoner.
Med disse bøkene kan foreldre virkelig bli med på å hjelpe barnet framover i leseprosessen samtidig som det får nyttige kunnskaper.

Annen tittel
Medvirkende
Lie, Vibeke (oversetter)
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal , cop. 2009
Omfang
24 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: Boats and ships . - Har innholdsfortegnelse . - Visste du at båtene på Nilen hadde seil av lin og at hangarskip er så store at fly kan lande på dem? Eller at Columbus seilte til Amerika for 500 år siden? Finn ut mer om de forskjellige båtene!Spennende faktabøker med emner som barn fra 5 år kjenner igjen og gjerne vil vite mer om. Alt fra insekter og steiner til indianere og miljøspørsmål. Fire nivåer å velge mellom, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. Tydelig og enkel tekst tilpasset de enkelte nivåene sammen med fargerike, glade og informative illustrasjoner. Med disse bøkene kan foreldre virkelig bli med på å hjelpe barnet framover i leseprosessen samtidig som det får nyttige kunnskaper. . - grønn
Emner
Sjanger
Dewey
623.8 . - 387.209 . - 623.82 . - 038.82 . - 387.2 . - 629.04 . - 387.2 R . - 623.82[U]
ISBN
978-82-05-38641-9(ib.) : Nkr 149.00

Bibliotek som har denne