Verdas rekordbok


av Jens Hansegård ; illustrert av Anders Nyberg ; frå svensk ved Ole Jan Borgund
Bok Nynorsk 2016 · Lettlest

Oppdaterer

I denne boka er det mengder av spennande og morosame verdsrekordar. Her står jordas eigne rekordar i sentrum – frå stader og naturkrefter til dyr og vekstar: Det høgaste fjellet, det djupaste havet, den største vulkanen og det minste dyret – her er det samla!
Rekordane er imponerande, fortalde med spennande tekstar og illustrasjonar.

Verdas rekordbok er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese.
Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Nyberg, Anders (illustratør)
Borgund, Ole Jan (oversetter)
Utgitt
Oslo : Samlaget , 2016
Omfang
45 s. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
Bokdesign: Laila Mjøs . - Størst! Farlegast! Raskast! I denne boka er det mengder av spennande og morosame verdsrekordar. Her står jordas eigne rekordar i sentrum - frå stader og naturkrefter til dyr og vekstar: Det høgaste fjellet, det djupaste havet, den største vulkanen og det minste dyret - her er det samla! Rekordane er imponerande, fortalde med spennande tekstar og illustrasjonar. Verdas rekordbok er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Frå svensk ved Ole Jan Borgund. Leseland. Nivå 4. Fakta.
Emner
Sjanger
Dewey
030 . - 038.8202 . - 551.1 . - 910 . - 910.02 . - 032.02 . - 032
ISBN
978-82-521-8940-7 (ib.)

Bibliotek som har denne