Historien om Harry Potter : den sanne historien om en ung trollmann, hans fans og livet på innsiden av Harry Potter-fenomenet


Melissa Anelli ; oversatt av Christian H. Heyerdahl
Tale på CD Bokmål 2010

Tilhører NLB
Vis hos NLB

om denne boka:

Melissa Anelli tar oss med på en personlig reise gjennom alle deler av Harry Potter-fenomenet fra den første fortryllelsen til den varige forandringen av våre liv og drømmer med medvirkning fra redaktører, agenter, forleggere, fans og J.K. Rowling selv.

Taxisjåføren visste hvor jeg skulle da jeg ga ham adressen. «Rik dame, det,» sa han til slutt. «Mmm-hm.» «Har du kommet til Edinburgh for å treffe henne?» Jeg nikket. «Jeg har vært her før. Vi har snakket sammen før. Jeg skriver en bok.» Han snudde seg og så på meg i all hast, uten å miste kontrollen over bilen. «Å ja?» Jeg nikket. «Hva handler den om?» «Å & alt mulig.» Han lo. «Nei da, den er om Harry Potter. Om hva hun skapte, om de siste ti årene i den virkelige verden.» «Å ja?» Han svingte inn en gate jeg hadde sett en gang før. «Du vet det, altså?» «Jepp. Jeg driver et nettsted,» sa jeg tydelig. «Det heter The Leaky Cauldron.»

"Det har vært en utrolig opplevelse for meg å lese boken du nå holder i hendene. Det er som om jeg omsider har fått lov til å gjøre det jeg har hatt lyst til i mange år: å gå til en bokhandel på utgivelsesnatten i forkledning, og rett og slett se og høre."
J.K. Rowling

Annen tittel
Medvirkende
Heyerdahl, Christian (oversetter)
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2010
Omfang
12 t. 9 min.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: Harry, a history . - Sibeth Hoff . - Forfatteren tar oss med på en personlig reise gjennom alle deler av Harry Potter-fenomenet - fra den første fortryllelsen til den varige forandringen av våre liv og drømmer - med medvirkning fra redaktører, agenter, forleggere, fans og J.K. Rowling selv.
Emner
Dewey
820
ISBN
978-82-16-09613-0

Bibliotek som har denne