Berlinerpoplene


Anne B. Ragde
Lydbok på digibok Bokmål 2007 · Digibok

Oppdaterer

om denne boka:

Da gamle Anna Neshov en uke før julaften brått får hjerneslag og blir liggende for døden, må hennes tre sønner ta stilling til både sine egne liv og hverandres.

Erlend jobber som vindusdekoratør i København, Margido eier et lite begravelsesbyrå, og eldstemann Tor på femtiseks år driver slektsgården på Byneset utenfor Trondheim. Brødrene har ikke hatt kontakt med hverandre på mange år.

Tor er den eneste av de tre som har barn etter seg, datteren Torunn, som han bare har møtt én gang. Nå vil Tor at hun skal komme og se farmoren sin før hun dør.

Medvirkende
Utgitt
[Melhus] : Lydbokforl. , [2007]
Omfang
1 avspiller med lydfil (8 t, 32 min) : digital + øretelefoner, brukermanual, bæresnor, batterier
Passer for
Opplysninger
1. lydbokutg. 2004 . - Digital lydbok med integrert avspilling (digibok) . - Lest av Anders T. Andersen . - På esken: Roman . - Anna Neshov får hjerneslag tre dager før julaften. Med moren liggende for døden må de tre sønnene ta stilling til både sine egne liv og hverandre. Brødrene har ikke hatt kontakt med hverandre på mange år. Det er bare den eldste av dem, Tor, som har barn, men han har møtt datteren Torunn bare en gang. Nå vil Tor at hun skal komme og møte farmoren sin før hun dør. Romanen "Berlinerpoplene" utkom i 2004. Digibok er en alt-i-ett-lydbok på størrelse med et visakort. Hver spiller inneholder én-to lydbøker. Øretelefoner, utskiftbare batterier, bæresnor og brukermanual medfølger. Hver spiller har en enkel meny med på/av, start/pause, neste, volum og hold-funksjoner. Lytteren kan blant annet bla i spor/kapitler, lage og bla i bokmerker, justere tone og tempo på lyden og stille inn "sovetid". Man kan ikke laste inn nye titler eller trekke ut innhold fra spilleren.
Emner
Familieforhold - Fortellinger
Kompaktplater
Lydbøker
Oversettelser
skjønnlitteratur norge familieforhold
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
83 . - 306.87 . - 839.823 . - 948.4161
ISBN
978-82-421-2359-6 : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Berlinerpoplene
Anne B. Ragde

Lydbok på CD · Bokmål · 2004
Berlinerpoplene : roman
Anne B. Ragde
Anne Birkefeldt Ragde

Bok · 2004
Digital utgave: Bibliotekets omtale av boken
Digital utgave: Søke-URL
Berlinerpoplene
Anne B. Ragde
Anne Birkefeldt Ragde

Bok · Bokmål · 2016
Digital utgave: Bibliotekets omtale av boken
Digital utgave: Søke-URL
Berlinerpoplene : roman
Anne B. Ragde
Anne Birkefeldt Ragde

Bok · Bokmål · 2005
Digital utgave: Søke-URL