Barnas bibel


av Sören Dalevi ; oversatt av Håvard Rem
Tale på CD Bokmål 2021

Tilhører NLB
Vis hos NLB

En praktfull, påkostet barnebibel for hele familien! Med vakre illustrasjoner i farger, og et språk som er tilpasset dagens barn. I denne praktboka får du alle de kjente, spennende historiene som er en del av vår kulturarv: Jesu liv, Noas dramatiske ferd med arken, Babels tårn, slangen i Paradis, flukten fra Egypt, Adam og Eva, Kain og Abel, Davids kamp mot Goliat, De ti bud, Den barmhjertige samaritaner, Moses i sivet, den brennende busken ...

Barneboka er skrevet i et lett og fengende språk, som er lagt opp mot den nyeste norske bibeloversettelsen. Og illustrasjonene overgår alle andre barnebibler på markedet. Et praktverk for ethvert hjem - flott gavebok, ikke minst til dåp, navnedag og jul.

Fortellingene fra Bibelen er noen av de mest storslåtte historiene som finnes, og her er de illustrert med imponerende fargeillustrasjoner på hver eneste side. Dette er en bok som vil bli lest igjen og igjen!

Familiebibelen er oversatt av Håvard Rem, som også har jobbet med den nyeste norske bibeloversettelsen.

Annen tittel
Medvirkende
Petterson, Marcus-Gunnar (illustratør)
Rem, Håvard (oversetter)
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2021
Passer for
Opplysninger
I prod. per november 2021 . - Originaltittel: Barnens Bästa Bibel . - En helt ny barnebibel skrevet i et språk som er tilpasset barn i dag, og som er lagt tett opp mot den nyeste norske bibeloversettelsen. Her er alle de klassiske og spennende fortellingene fra Bibelen, som er en del av vår kulturarv. Vi kan lese om Adam og Eva, Moses og de ti bud, David og Goliat og Jesu liv. Velegnet til høytlesing. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
ISBN
978-82-16-43284-6

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Barnas bibel
tekst: Sören Dalevi ; illustrasjoner: Mar...

Bok · Bokmål · 2021