Dette dreper oss


Tiger Garté
Tale på CD Bokmål 2021 · Spenning

Tilhører NLB
Vis hos NLB

I begynnelsen av mars 2020 forlater 16 år gamle Samuel alt og flytter ut i skogen sammen med faren for å overleve truslene om dommedag. Faren er en prepper som frykter atomkrig, invasjon, pandemier og myndigheter, og han har i mange år forberedt seg på å leve borte fra sivilisasjonen, overbevist om at fienden er ute etter ham.
Samuel har alltid blitt dratt mellom den manipulerende og autoritære faren og den snille, men fortvilte moren. Da moren dør, velger Samuel å tro på farens verdensbilde for ikke å bli forlatt. Men livet i skogen blir ikke som noen av dem har trodd – og valget Samuel tar, skal få katastrofale følger.

Dette dreper oss er en rå roman om nådeløs natur og et nådeløst forhold mellom far og sønn.

Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2021
Omfang
t. min.
Passer for
Opplysninger
I prod. per juli 2021 . - Det er mars 2020 og 16 år gamle Samuel flytter ut i skogen sammen med faren for å overleve trusselen om dommedag. Samuels far er en prepper og har i mange år forberedt seg mot det verst tenkelige som atomkrig, invasjon, pandemier og myndigheter. Faren er overbevist om at fienden er ute etter ham. Da moren til Samuel levde var hun fortvilet over mannens katastrofeteorier. Men siden Samuel nå bare har den manipulerende faren igjen velger han å tro på hans verdensbilde for ikke å bli forlatt. Omtalen er utarbeidet av BS.
Sjanger
ISBN
978-82-16-34974-8

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Dette dreper oss : roman
Tiger Garté

Bok · Bokmål · 2021