Drømmen om Sherwoodskogen


Klaus Hagerup ; musikk av Geir Holmsen ; instruktør Svein Scharffenberg
Lydbok på CD Bokmål 1998 · Barn

Oppdaterer

om denne boka:

Vi møter Marianne, som sammen med de tøffe guttene Johan og Glenn, erter Robin fordi han ikke kan si R. I ly av nattens drømmer kommer Robin ridende og henter Marianne til de fredløse i Sherwoodskogen, hvor de sammen bekjemper prins Johan og sheriff Glenn.

Med sanger og fengende melodier trekkes vi med til Nottinghamar og kampen for rettferdighet. Det går an å være helt uten å kunne si R.

Annen tittel
Medvirkende
Holmsen, Geir (arrangement)
Utgitt
Melhus : NRK Lydbokforl. , 1998
Omfang
1 Cd-plate, 1 time, 2 min.
Passer for
Opplysninger
Fremført i NRK P2 Lørdagstimen i 1998 . - Hørespill fra Lørdagsbarnetimen . - Innlest av : Guri Schanke, Per Chr. Ellefsen, Kalle Øby, Sverre Solberg, Kåre Conradi, Terje Strømdahl, Geir Børresen, Anne Marit Jacobsen, Kristin Kajander . - Lydbok . - Innhold: Det finnes en åpen slette ; Marianne, kom og bli med ; Hvis dette er en drøm ; De fredløses sang ; Slapp av ; Lady Fjas ; Sprettertkonkurransen ; En dag skal vi komme igjen ; Mariannes sang ; Kabalumkabalumkabalum ; En syngende kjempe ; Prinsen og sheriffen ; Lenkene brister Vi jager dem ; Drømmesang ; Ingen er fredløs mer . - Guri Schanke . - I denne historien møter vi Marianne som sammen med de tøffe guttene Johan og Glenn, erter Robin fordi han ikke kan si R. I ly av nattens drømmer kommer Robin ridende og henter Marianne til de fredløse i Sherwoodskogen, hvor de sammen bekjemper prins Johan og sheriff Glenn. Med sanger og fengende melodier trekkes vi med til Nottinghamar og kampen for rettferdighet. Det går an å være helt uten å si R.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
82-421-0709-2

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Drømmen om Sherwoodskogen : et hørespill
av Klaus Hagerup ; musikk: Geir Holmsen ;...

Musikk på CD · Norsk · 1998