Bergensbanen 100 år : folkets historierTale på CD Bokmål 2012

Tilhører NLB
Vis hos NLB

om denne boka:

I ÅR ER DET 100 ÅR SIDEN Bergensbanen ble åpnet. I denne boken har vi samlet folks egne historier fra Norges mest myteomspunne togstrekning. Boken består av morsomme, tankefulle, rørende, spennende, kuriøse og underholdende historier som viser hvilken plass Bergensbanen har og har hatt i folks liv. Her fortelles det om julefeiring, heltedåder under krigen, lidenskap, fødsler og dramatiske ulykker. Boken vitner ikke minst om at de gode historiene, og kunsten å fortelle dem, i sterk grad er levende ute blant folk.

Til sammen utgjør beretningene fra og om Bergensbanen en reise ikke bare gjennom et vakkert landskap, men også gjennom Norges nære historie.

Medvirkende
Aakre, Tiril Broch (redaktør)
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2012
Omfang
8 t. 18 min.
Opplysninger
Toril Havrevold . - Bergensbanen fyllte 100 år i 2011 og jubileet ble markert med folkets egne historier fra en spektakulær togstrekning. Tekstene er like varierte som landskapet. Historiene viser hvilken plass Bergensbanen har hatt i folks liv. Og de vitner om at de gode historiene, og kunsten å fortelle dem, i sterk grad er levende ute blant folk.Det er morsomme, tankefulle, rørende, spennende, kuriøse og underholdende historier om store og små opplevelser på Bergensbanen.
Emner
Dewey
385
ISBN
978-82-16-12215-0

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Bergensbanen 100 år : folkets historier

Bok · Nynorsk · 2009
Digital utgave: Søke-URL
Bergensbanen 100 år : folkets historier

Punktskrift · Bokmål · 2011

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Bergensbanen 100 år : folkets historier

Daisy lydbok · Bokmål · 2011

Tilhører NLB
Vis hos NLB