Dyrlegen : om kloke katter, hyggelige hunder og andre vidunderlige kjæledyr


Trude Mostue
Tale på CD Bokmål 2009 · Dyr

Tilhører NLB
Vis hos NLB

DYRLEGEN
Om kloke katter, hyggelige hunder og andre vidunderlige kjæledyr

I denne boka finner du morsomme og varme dyrefortellinger fra Norges mest populære veterinær. Vi møter vidunderlige kjæledyr som hunden og katten, kaninen, gullfiskene, papegøyen og flere andre på visitt hos veterinær Mostue.

I tillegg er boka full av gode tips til alle dyrevenner: Hvordan får valpen en god oppvekst? Når må vi ringe veterinæren? Hva gjør vi med kjæledyret når vi skal på ferie? Hva er det som plager katten? Trude Mostue gir svarene på disse spørsmålene og mange andre.

"Helt siden jeg var nyutdannet har jeg ønsket å dele mine erfaringer, min entusiasme og min kjærlighet til yrket, og målet mitt har alltid vært å hedre disse rare små og store skapningene vi kaller kjæledyr."

Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2009
Omfang
6 t. 6 min.
Opplysninger
Liv Steen . - I denne boka møter du kjæledyr som hunden, katten, kaninen, gullfiskene, papegøyen og flere andre på visitt hos veterinær Mostue. I tillegg har boka tips til alle dyrevenner, som for eksempel: Når må vi ringe veterinæren? Hva gjør vi med kjæledyret når vi skal på ferie? og Hva er det som plager katten?
Emner
Sjanger
Dyr
Dewey
ISBN
978-82-16-08135-8

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Dyrlegen : om kloke katter, hyggelige hunder og andre vidunderlige kjæledyr
Trude Mostue ; [illustrasjoner: Tore Stra...

Bok · Bokmål · 2007