25 treff

slektsforskning bibliografi
utarbeidet av Gustav E. Raabe
Bok Bokmål 1941 · Les boka på nett · Vis mer
Solem, Jana
Bok Bokmål 2002 · Vis mer
redigert av Lars Hansen Juvik og Olav Zak...
Bok Nynorsk 1993 · Les boka på nett · Vis mer
redigert av Lars Hansen Juvik og Olav Zak...
Bok Bokmål 1980 · Les boka på nett · Vis mer
av Morten Hansen
Bok Norsk 1965 · Les boka på nett · Vis mer
Kikut, Trygve
Bok Bokmål 2011 · Vis mer
Liv Marit Haakenstad
Bok Bokmål 2010 · Vis mer
Bibliografi utarbeidet av Gustav E. Raabe...
Bok Norsk 1943 · Les boka på nett · Vis mer
Hansen, Morten
Bok Bokmål 1965 · Les boka på nett · Vis mer
Ivar Bjarne Paulsen
Bok Bokmål 2002 · Vis mer
Weedon, Kaye
Bok Bokmål 1943 · Les boka på nett · Vis mer
Ivar Bjarne Paulsen
Bok Bokmål 1992 · Les boka på nett · Vis mer
Drammen folkebibliotek
Bok Norsk 1989 · Vis mer
Bergen offentlige bibliotek
Bok Bokmål 1998 · Vis mer
Stavanger bibliotek
Bok Bokmål 1955 · Les boka på nett · Vis mer
Norsk slektshistorisk forening
Bok Bokmål 1000 · Vis mer
Bergen offentlige bibliotek
Bok Bokmål 1988 · Vis mer
Stavanger kommunebibliotek
Bok Bokmål 1943 · Vis mer
tekið hefur saman Kristín H. Pétursdóttir...
Bok Islandsk 1994 · Vis mer
Munthe, C. M.
Bok Språk ikke angitt 1906 · Vis mer
Munthe, Christopher Morgenstierne
Bok Dansk 1906 · Vis mer
Munthe, C. M.
Bok Bokmål 1923 · Les boka på nett · Vis mer
Bergen offentlige bibliotek
Bok Bokmål 1988 · Vis mer