Mat og helse =


Bjørg Korsnes
Bok Bokmål 2019
Annen tittel
Originaltittel
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm akademisk , 2019
Omfang
1 fil (245 sider) : illustrasjoner
Opplysninger
1. e-bokutgave tilsvarer 2. trykte utgave 2014. - Matvarekunnskap og kunnskap om ernæring er viktig for å kunne sette sammen et helsevennlig kosthold og for å forstå sammenhengene mellom matvalg, livsstil og helse. Det er særlig viktig å utvikle slik kompetanse hos barn og unge for å fremme en helsevennlig livsstil og for å forebygge kostholdsrelaterte helseproblemer. Mat og helse gir en bred og grundig innføring i matvarekunnskap og ernæring med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanninger som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. Temaer i boka: Kosthold og helse Ernæringspolitikk Kost- og måltidsplanlegging Matvarekunnskap Ernæringslære E-boka tilsvarer 2. trykte utgave. Oslo: Cappelen Damm, 2014.
Emner
Dewey
ISBN
9788202633813

Bibliotek som har denne