Hverdagskost og festmat : matkultur og tradisjoner i Haldenvassdragregionen
[illustrasjoner: Jørn Grynnerup]
Bok Bokmål 1999 Inger Lise Gløboden,· Kokebøker (Form)
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Ørje : Haldenvassdragets kanalselskap , 1999
|
Omfang | 95 s. : ill.
|
Opplysninger | "Inger Lise Gløboden påtok seg ansvaret med å samle oppskrifter og å nedtegne tradisjoner" - Forordet. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Aurskog-Høland
Haldenvassdraget Jul Lokalhistorie - Aurskog-Høland Vis mer... Matkultur
Matkultur-Østfold Matlaging - Østfold Mattradisjoner Østfold Mat Høytidsdager Jul(skikker) Lokalhistorie(Rømskog) Matoppskrifter - Kokebok Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) kokebøker matoppskrifter østfold etnologi dagligliv tradisjoner mat kosthold haldenvassdraget tradisjonsmat matlaging matkultur |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8299527201
|