Forlaget skriver om denne boka:
Hvor kommer mjølka og alle de gode mjølkeproduktene fra? Hvordan blir mjølka laget og hva skjer med den før den havner i butikken? I denne boka besøker vi gården til familien Børresen i Trøgstad. De driver mjølkeproduksjon, og vi får bli med barna Ingrid og Johan gjennom en arbeidsøkt i fjøset. Vi får være med på å stelle, fôre og mjølke kuene, og kos med kalven blir det også tid til. Tekstene er korte og enkle, og forfatteren har fått gode råd av førskolelærer Turid Grønstad Haugland. Forfatteren er sivilagronom fra NLH 1986. Utkastet til boka gjode hun som semesteroppgave på NLH sitt pedagogikkurs 1986.
Hvor kommer mjølka og alle de gode mjølkeproduktene fra? Hvordan blir mjølka laget og hva skjer med den før den havner i butikken? I denne boka besøker vi gården til familien Børresen i Trøgstad. De driver mjølkeproduksjon, og vi får bli med barna Ingrid og Johan gjennom en arbeidsøkt i fjøset. Vi får være med på å stelle, fôre og mjølke kuene, og kos med kalven blir det også tid til. Tekstene er korte og enkle, og forfatteren har fått gode råd av førskolelærer Turid Grønstad Haugland. Forfatteren er sivilagronom fra NLH 1986. Utkastet til boka gjode hun som semesteroppgave på NLH sitt pedagogikkurs 1986.