480 treff

lokalhistorie bibliografi
samla og ihopsett av Knut L. Måge ; [utgi...
Bok Bokmål 1978 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
av Frode Fyllingsnes
Bok Nynorsk 1994 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Fyllingsnes, Frode
Bok Nynorsk 1994 · Vis mer

Oppdaterer
av Harald Andresen
Bok Bokmål 1969 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
red. av Tor Sveum
Bok Bokmål 1991 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Tor Sveum
Bok Bokmål 1984 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Sør-Varanger bibliotek
Bok Bokmål 1983 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Andresen, Harald
Bok Bokmål 1969 · Vis mer

Oppdaterer
Aage Lunde ; med bidrag av Povl Simonsen ...
Bok Bokmål 1979 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Arne I. Hoem
Bok Bokmål 1977 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer

Bok Bokmål 1995 · Vis mer

Oppdaterer
Tom B. Jensen
Bok Bokmål 2018 · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
Universitetsbiblioteket i Oslo
Bok Norsk 1993 · Vis mer

Oppdaterer
Tom B. Jensen
Bok Bokmål 2002 · Vis mer

Oppdaterer
Bestill

Bok Bokmål 1992 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
red.: Kåre Elgmork
Bok Bokmål 1983 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Terje Kaldestad
Bok Nynorsk 1980 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Tom B. Jensen
Bok Bokmål 1995 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
Universitetsbiblioteket i Oslo
Bok Bokmål 1979 · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
Marie Isachsen, Heidi B. Kristiansen
Bok Bokmål 1995 · Vis mer

Oppdaterer
Einar Niemi og Harald Winge
Bok Bokmål 1994 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
redigert av Lars Hansen Juvik og Olav Zak...
Bok Nynorsk 1993 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
Universitetsbiblioteket i Oslo
Bok Bokmål 1993 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Universitetsbiblioteket i Oslo
Bok Bokmål 1993 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
Universitetsbiblioteket i Oslo
Bok Bokmål 1993 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Bestill
Universitetsbiblioteket i Oslo
Bok Bokmål 1993 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
redigert av Lars Hansen Juvik og Olav Zak...
Bok Bokmål 1980 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Kaldestad, Terje
Bok Nynorsk 1980 · Vis mer

Oppdaterer
av Morten Hansen
Bok Norsk 1965 · Les boka på nett · Vis mer

Oppdaterer
Haffner, H.J.
Bok Bokmål 1925 · Vis mer

Oppdaterer